Results 1 to 3 of 3

Thread: A.net Problems

  1. #1
    Senior Member Cary's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    NJ
    Posts
    1,984

    A.net Problems

    Has anyone had trouble getting into the Photographer's Corner on A.net? I know they've had some issues lately, but I haven't been able to get into there for about a week (always get a "Content Encoding Error" in both FF and IE).
    AeroPX Aviation Photography - Website | Facebook
    AVP Talk (Aviation Photography Talk) - http://avptalk.com
    1/400 Diecast Aircraft Models - http://diecastwings.com

  2. #2
    Senior Member Iberia A340-600's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    NYC
    Posts
    4,006

    Re: A.net Problems

    I haven't been able to upload photos for about two weeks now, however today I tried and success! You might want to give it a try now, I think they had another site update at some point during the day.

  3. #3
    Senior Member Cary's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    NJ
    Posts
    1,984

    Re: A.net Problems

    Hey Gordon,

    I just figured it out. After seeing this message (http://www.airliners.net/aviation-forum ... r#ID351211), I realized the problem probably had to do with my session. I was already logged in every time I got the error, so I just logged out, and logged back in. They must have changed something with the session handling. Anyway, I can get in again :)

    Thanks,
    Cary
    AeroPX Aviation Photography - Website | Facebook
    AVP Talk (Aviation Photography Talk) - http://avptalk.com
    1/400 Diecast Aircraft Models - http://diecastwings.com

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •